Je mag een aankoop binnen 14 dagen na ontvangst, zonder opgaaf van reden, aan Many Colors retourneren. Het volledige bedrag inclusief verzendkosten wordt dan teruggestort (tenzij je je aankoop slechts gedeeltelijk retourneert, zie voorwaarde 6). De kosten van het retour zenden kan helaas niet vergoed worden.

De voorwaarden hiervoor zijn:

1. Je stuurt de aankoop binnen 2 weken na ontvangst terug of je maakt uiterlijk 2 weken na ontvangst melding aan Many Colors dat je de koop wilt ontbinden door een e-mail te sturen met het bestelnummer en een tekst waaruit blijkt dat je van het herroepingsrecht gebruik wil maken. Bijvoorbeeld: ik zie van de koop af. Na melding heb je vervolgens (weer) 2 weken de tijd om de aankoop terug te sturen.

2. Je voegt de bestelbon (of een kopie) bij de zending of je schrijft zelf een briefje met daarop tenminste: je naam en het bestelnummer. Je kunt ook gebruik maken van het formulier dat je bij je bestelling hebt ontvangen en bij de retourzending voegen. 

3. Je doet je best om beschadiging te voorkomen. Denk aan een stevige verzendenvelop en bescherming van het product. Tip: hergebruik het materiaal waarmee de bestelling naar jou is verzonden.

4. Je frankeert de zending voldoende.

5. Na ontvangst wordt het aankoopbedrag binnen 2 weken teruggestort.

6. Als je meerdere producten had besteld, waarvan je slechts een deel wilt terugsturen dan wordt alleen het aankoopbedrag van de geretourneerde producten teruggestort. Het verzendkostendeel wordt in dat geval niet teruggestort.

7. Vanzelfsprekend ontvang je alleen het volledige aankoopbedrag terug indien de artikelen niet zijn beschadigd / verbruikt zijn. Je kunt bij twijfel het best eerst even via info@manycolors.nl contact hierover opnemen.

Het terugzenden is voor risico van de klant, bewaar het verzendbewijs dus goed (als het pakje door de brievenbus kan: bij verzenden via brievenbuspakje met track & trace (binnen Nederland) ontvang je ook een verzendbewijs).


Retouradres:
Many Colors
Bazuinlaan 5
3438CP NIEUWEGEIN
NEDERLAND


 
JE HEBT UITERAARD RECHT OP EEN DEUGDELIJK PRODUCT. 
BIJ EEN DEFECT OF VERKEERD GELEVERD ARTIKEL GELDEN ANDERE VOORWAARDEN DAN HIERBOVEN BESCHREVEN,
NEEM IN DAT GEVAL Z.S.M. CONTACT OP (info@manycolors.nl) ZODAT HET PROBLEEM OPGELOST KAN WORDEN


download hier het herroepingsformulier.