GEEN BEVESTIGINGSMAILS ONTVANGEN NA JE BESTELLING? OOK NIET IN DE SPAM-MAP? Waarschijnlijk heb je dan een typefout gemaakt bij het opgeven van je mailadres. Stuur een mailtje naar: info@manycolors.nl als je alsnog op de hoogte wilt worden gehouden over je bestelling en je de track & trace info wilt ontvangen.

Verzendkosten binnen Nederland
Verzendkosten zijn afhankelijk van gewicht en formaat. Plaats de producten in de winkelwagen, geef aan dat het naar Nederland verzonden moet worden (je hoeft hiervoor dus niet je adres in te voeren) en je kunt vervolgens zien wat de verzendkosten zullen zijn. 

Elke bestelling wordt verzonden via PostNL. Je ontvangt altijd een track&trace code waarmee je het pakje op de website van PostNL kunt volgen (ook  bij brievenbuspost).Levertijd
Bestellingen worden binnen 2 tot 3 werkdagen (maandag t/m vrijdag, uitgezonderd feestdagen) verzonden. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze verzendtijd niet halen, dan brengen we je hier uiteraard van op de hoogte.

PostNL levert meestal de eerstvolgende werkdag (dinsdag t/m zaterdag), maar soms kan het langer duren. Vooral tijdens extra drukke periodes (zoals in november en december) kan het voorkomen dat pakjes niet op de geplande dag bezorgd worden. Hou hier rekening mee als je je bestelling voor een bepaalde datum in huis wilt hebben. 


 
Many Colors is uitsluitend een online winkel. De producten worden verstuurd vanaf een locatie die niet toegankelijk is voor afhalen of bezichtigen.


Verzenden naar België
Verzendkosten naar België zijn €9,95. Naar België wordt altijd met pakketpost verzonden, ook kleinere bestellingen.

Verzendkosten bij Many Colors zijn inclusief:
  •  zorgvuldige verpakking van de bestelling
  •  track & trace code waarmee je de bestelling kunt volgen op de site van PostNL
  •  verzekering mocht er onverhoopt toch iets mis gaan

Wat gebeurt er als de bezorger je niet thuis treft
Als je niet thuis bent als de bezorger aan de deur komt, zal hij of zij het bij de buren proberen af te geven. Als dit ook niet lukt zullen er nog twee bezorg pogingen volgen.

Hierna zal de zending naar een Kariboo-spot (pick-up point) worden gebracht. Je hebt vervolgens 14 dagen om de zending op te halen.

Het is helaas niet mogelijk van de standaard wijze van verzenden naar België af te wijken.